Székely Mikó Kollégium

Lábbusszal az iskolába!

 

A Diáktanács képviselői december 13. és 17. között bekapcsolódtak az önkormányzat Lábbusz elnevezésű programjába. A DT- elnöke, Baló Bulcsú által toborzott diákcsapat hétfőtől péntekig „vezette” a Lábbuszt. A reggeli félhomályban induló gyerekcsapatok vidáman érkeztek a parkban található gróf Mikó Imre-szoborhoz, onnan ki-ki a saját iskolájába bandukolt kísérőjével.


2022.január 02.


További információk

Események

Szórványtábor

A Székely Mikó Kollégium VI.C osztályának szórványprogramja 2022. június 10-12. között a medgyesi diákok sepsiszentgyörgyi látogatásával folytatódott, így a két diákközösség egy közös táborozáson vehetett részt. Ez alkalommal a medgyesi diákok megismerhették városunkat és környékét. Élménydús programokra került sor: a városi sétavonatozás egy sugásfürdői vonatozással egészült ki, ellátogattunk a Sepsi OSK stadionba és a Vadászmúzeumba, megnéztük városunk legjelentősebb turisztikai látványosságait, bábszínházban és a moziban is voltunk, ahol egy 3D-s filmet láttunk.

2022.június 20.

Közérdekű információk

Előkészitő osztályok tanítónőinek nyilvános sorshuzása

Ezúton értesítjük Önöket, hogy az előkészitő osztályok tanítónőinek nyilvános sorshuzása a 2022-2023-as tanévre augusztus 25-én (csütörtökön) 16:00 órától fog zajlani iskolánk Konferencia termében. 

2022.augusztus 10.