Székely Mikó Kollégium

Matalent7

Az 5. osztályos diákok matematikai készségeinek mérése

 

 

A Székely Mikó Kollégium Tehetségpontja a tanintézmény vezetőségének és matematika szakos tanárainak támogatásával részt vett az Oktatási Hivatal által meghirdetett MaTalent7 tehetségpályázatán, amelynek célja az ötödik osztályos tanulók matematikai tehetségazonosító mérése volt. A szeptemberben megvalósult játékos, logikai feladatokat tartalmazó online mérésen összesen 11 394 tanuló vett részt a 498 regisztrált oktatási intézményből. A tanuló benevezése szülői beleegyezéssel történt az osztályfőnökök segítségével.

Az eredmények tanulói azonosítóhoz kötöttek. A képességpont értékek tekintetében a tanintézményünkből a mérésben részt vevő 68 tanuló eredményei alapján 1 diákunk átütő tehetségfejlődésű, 3 kiemelkedő tehetségfejlődésű tanuló, 11 tanulónk tehetségígéret.

Az osztályfőnökök értesítik a tanulók szüleit az eredményekről.

 


2022.október 09.

Események

Az RMPSZ a Székely Mikó Kollégium 14 pedagógusát tüntetette ki

A tegnap, 2022. november 22-én az RMPSZ a Székely Mikó Kollégium 14 pedagógusát tüntetett ki.  Azok vehették át a könyvjutalmat és az oklevelet, akiknek a diákjai-az online oktatás alatt- országos és nemzetközi versenyeken jutalomban részesültek.

2022.november 23.