Székely Mikó Kollégium

Erasmus+ OTP Fáy András Alapítvány gazdasági képz

2016. április 21-én a Székely Mikó Kollégium IX-XI. osztályos diákjai 4 órás gazdasági képzésen vettek részt, amelyet az OTP Fáy András Alapítvány budapesti OK Központjának képzői tartottak, névszerint: Benkő Renáta, Dimény Katalin, Bodnár Dóra, Csufor Lilla, Nagy Ágnes, Rab Titanilla, Szilágyi Nóra, Vajkó Beáta és Mihályi Norbert. Ez a tevékenység az ERASMUS + projekt része, amelyben a Székely Mikó Kollégium partner szervezetként vesz rész, két szlovákiai tanintézmény és az aradi Csíky Gergely Kollégium társaságában. 
Diákjaink évfolyamonként 12-15 fős kiscsoportokban dolgoztak együtt, interaktív és játékos tevékenységek segítségével elmélyültek a költségvetés és a pénz világában. 


2021.december 08.


További információk

Események

Szórványtábor

A Székely Mikó Kollégium VI.C osztályának szórványprogramja 2022. június 10-12. között a medgyesi diákok sepsiszentgyörgyi látogatásával folytatódott, így a két diákközösség egy közös táborozáson vehetett részt. Ez alkalommal a medgyesi diákok megismerhették városunkat és környékét. Élménydús programokra került sor: a városi sétavonatozás egy sugásfürdői vonatozással egészült ki, ellátogattunk a Sepsi OSK stadionba és a Vadászmúzeumba, megnéztük városunk legjelentősebb turisztikai látványosságait, bábszínházban és a moziban is voltunk, ahol egy 3D-s filmet láttunk.

2022.június 20.

Közérdekű információk

Előkészitő osztályok tanítónőinek nyilvános sorshuzása

Ezúton értesítjük Önöket, hogy az előkészitő osztályok tanítónőinek nyilvános sorshuzása a 2022-2023-as tanévre augusztus 25-én (csütörtökön) 16:00 órától fog zajlani iskolánk Konferencia termében. 

2022.augusztus 10.