Székely Mikó Kollégium

Tekerj egy jó célért - 2012-09-14


Helyszín: Sepsiszentgyörgy

Hivatkozások: Kelemen Kincső

Biciklis akció sporttehetségeinkért

A Háromszéki Közösségi Alapítvány 2012. szeptember 14., pénteken 17.00 és 21.00 óra között adománygyűjtési akciót szervez, amelynek fő célja a sporttehetségeink támogatása, céljai pedig:
a közösségi kártya népszerűsítése;
a biciklizés népszerűsítése.

 

Részletek az esemény hivatalos honlapján.

 

A biciklis egyben támogató is.

A biciklisek előre meghatározott útvonalon „tekernek” egy jelölt érdekében. Az akció indítási időpontja: 2012. szeptember 14., 17.00 óra, az Unitárius Templom és a Szent József Katolikus Plébánia között található térről. A közel 8 km-es útvonal (kör) 10 szakaszból áll, a szakaszokat ellenőrző pontok kötik össze, ahol pecsételéssel igazolják a biciklis számára a megtett szakaszok (körök) számát. Újabb kört csak az előző teljes megtétele után kezdhet a biciklis.
A sportesemény biztonságos bonyolításának és sportszerűségének elveit a Sportszabályzat tartalmazza, amelynek tartalmát minden résztvevő biciklisnek ismernie kell.

Kelemen Kincső

Szólj hozzá elsőként a témához!

(A hozzászóláshoz jelentkezz be!)Események

Szórványtábor

A Székely Mikó Kollégium VI.C osztályának szórványprogramja 2022. június 10-12. között a medgyesi diákok sepsiszentgyörgyi látogatásával folytatódott, így a két diákközösség egy közös táborozáson vehetett részt. Ez alkalommal a medgyesi diákok megismerhették városunkat és környékét. Élménydús programokra került sor: a városi sétavonatozás egy sugásfürdői vonatozással egészült ki, ellátogattunk a Sepsi OSK stadionba és a Vadászmúzeumba, megnéztük városunk legjelentősebb turisztikai látványosságait, bábszínházban és a moziban is voltunk, ahol egy 3D-s filmet láttunk.

2022.június 20.

Közérdekű információk

Előkészitő osztályok tanítónőinek nyilvános sorshuzása

Ezúton értesítjük Önöket, hogy az előkészitő osztályok tanítónőinek nyilvános sorshuzása a 2022-2023-as tanévre augusztus 25-én (csütörtökön) 16:00 órától fog zajlani iskolánk Konferencia termében. 

2022.augusztus 10.