Székely Mikó Kollégium

Tanévnyitó - élő - 2021-09-13


Kedves diákok, tisztelt szülők!

A Székely Mikó Kollégium 2021. szeptember 13-án 9 órától az iskola udvarán tartja tanévnyitó ünnepségét. A járványügyi szabályoknak megfelelően az udvarra belépés pillanatától a maszk viselete kötelező. Mivel iskolánk diáklétszáma 1230 fő, arra kérjük Önöket, lehetőleg csak az előkészítő osztályt kezdő diákok szülei maradjanak az ünnepségen, korlátozott számban. Az eseményt online közvetítjük, így azt minden, a helyzetet megértő szülő élőben követheti. Megértésüket, felelősségteljes magatartásukat köszönjük.

Élő közvetítés

Sztakics Éva-JuditEsemények

Szórványtábor

A Székely Mikó Kollégium VI.C osztályának szórványprogramja 2022. június 10-12. között a medgyesi diákok sepsiszentgyörgyi látogatásával folytatódott, így a két diákközösség egy közös táborozáson vehetett részt. Ez alkalommal a medgyesi diákok megismerhették városunkat és környékét. Élménydús programokra került sor: a városi sétavonatozás egy sugásfürdői vonatozással egészült ki, ellátogattunk a Sepsi OSK stadionba és a Vadászmúzeumba, megnéztük városunk legjelentősebb turisztikai látványosságait, bábszínházban és a moziban is voltunk, ahol egy 3D-s filmet láttunk.

2022.június 20.

Közérdekű információk

Előkészitő osztályok tanítónőinek nyilvános sorshuzása

Ezúton értesítjük Önöket, hogy az előkészitő osztályok tanítónőinek nyilvános sorshuzása a 2022-2023-as tanévre augusztus 25-én (csütörtökön) 16:00 órától fog zajlani iskolánk Konferencia termében. 

2022.augusztus 10.