Székely Mikó Kollégium

Bűnmegelőzés Kupa 2015 - 2015-10-02


Helyszín: Sepsiszentgyörgy

A Megyei Rendőr-főkapitányság és a Megyei Tanfelügyelőség által szervezett,

2015 szeptember 28. és október 2. között zajlott le a Bűnmegelőzés Kupa, melyen sepsiszentgyörgyi líceumi fiú fotbal csapatok vettek részt.

  A Székely Mikó Kollégium csapata a csoportmérkőzéseket első helyen végezte, az elődöntőbe  4-2-es vereséget szenvedett a Puskás Tivadar Szaklíceum csapatától, majd a kicsi döntőben szerzett nyereséggel (3-0 a Plugor Sándor Művészeti Líceum csapata ellen), III. helyen végzett.

Tánczos Andor Szilárd, XII. C tanulója, lett a torna gólkirálya (8 góllal).

 Csapat : 

VURA RUDOFLF IXA, LŐRINCZ ALPÁR-kapus IXB, VARGA BÁLINT XC, GHEORGHE VIOREL RAUL XIA, SAICA MIRCEA RÓBERT XIB, KOCSIS TAMÁS XIB, KERESZTES ÁKOS XIIB, COSTINIUC NORBERT DANIEL XIIC, TÁNCZOS ANDOR SZILÁRD XIIC, BOD BARNABÁS XIID

Kísérő testnevelő tanár: KOVÁCS TÜNDE

 

Kovács Tünde

Hozzászólások

Forreiter Csilla-Éva, 2015-10-13 13:17:23Gratulálok!!! :)

Szólj hozzá te is a témához!

(A hozzászóláshoz jelentkezz be!)Események

Szórványtábor

A Székely Mikó Kollégium VI.C osztályának szórványprogramja 2022. június 10-12. között a medgyesi diákok sepsiszentgyörgyi látogatásával folytatódott, így a két diákközösség egy közös táborozáson vehetett részt. Ez alkalommal a medgyesi diákok megismerhették városunkat és környékét. Élménydús programokra került sor: a városi sétavonatozás egy sugásfürdői vonatozással egészült ki, ellátogattunk a Sepsi OSK stadionba és a Vadászmúzeumba, megnéztük városunk legjelentősebb turisztikai látványosságait, bábszínházban és a moziban is voltunk, ahol egy 3D-s filmet láttunk.

2022.június 20.