Székely Mikó Kollégium

Meseszer - 2010-10-19

Szervező(k): Fülöp Anna, Forreiter Csilla-Éva
Meghívott: Kiss László, Borbé Levente
Helyszín: Díszterem

Hivatkozások: 2017/2018 - XII. B, Vén-Vinceffy Anna, 2016/2017 - XII. B, Damokos Kinga, Péter Anita-Beáta, Sorbán Noémi, Tamás-Veres Dorottya, Tankó Tímea, Veress Andrea

"Az én lovam kese, kezdődik a mese."

A Székely Mikó Kollégium Ifjúsági Könyvtára 2010. október 19-én 17 órai kezdettel folytatta az egri Bródy Sándor Megyei és Városi Könyvtár Gyermekkönyvtára által elindított MESESZER játékot. Mesélők: Nagy Gellért, Péter Annamária, Vén-Vinceffy Anna az V. B.-ből, Damokos Kinga, Hajdu Eszter, Péter Anita, Sorbán Noémi, Tamás-Veres Dorottya, Tankó Tímea, Veress Andrea a VI. B-ből és Krecht Hanna-Regina, aki még óvodás. A mesemondás után a VI. B-sek előadták Wass Albert Bulámbukk című meséjének dramazált változatát.

Mivel a MESESZER egy stafétajáték, át is adtuk a stafétát két másik könyvtárnak. A Mikes Kelemen Elméleti Líceum és a Csíkszeredai Márton Áron Gimnázium könyvtárában lesz a MESESZER következő két állomása.

Remélem, még nagyon sokáig fog működni ez a szép játék és talán egyszer visszatér a mi iskolánkba.

"Három libagége, itt a mese vége."

 

 

Forreiter Csilla-Éva

Hozzászólások

Tankó Tímea, 2012-07-28 15:24:20Bulámbukk.:D

Szólj hozzá te is a témához!

(A hozzászóláshoz jelentkezz be!)Események

Az RMPSZ a Székely Mikó Kollégium 14 pedagógusát tüntetette ki

A tegnap, 2022. november 22-én az RMPSZ a Székely Mikó Kollégium 14 pedagógusát tüntetett ki.  Azok vehették át a könyvjutalmat és az oklevelet, akiknek a diákjai-az online oktatás alatt- országos és nemzetközi versenyeken jutalomban részesültek.

2022.november 23.