Székely Mikó Kollégium

MOGYTTE Karaván - 2022-12-08


Kedves Mikós Diákok!

 A Marosvásárhelyi Magyar Diákszövetség MOGYTTE Karaván programjának keretein belül idén december 16-án, délután 5 órától bemutatót tartunk vásárhelyi orvosi és gyógyszerészeti egyetemről. Az előadás keretein belül szó lesz mind az egyetemről, mind a vásárhelyi diákéletről, különböző képzésekről, Erasmus+ lehetőségekről, bentlakásokról, az MMDSZ-ről, személyes tapasztalatokról, s minden egyébről, amiről úgy gondoljuk, hogy hasznos lehet az odakészülőknek, illetve mi is szerettük volna tudni anno. ????

A célunk nem egy felolvasott információáradat rátok zúdítása, hanem egy kötetlen kerekasztalbeszélgetés kialakítása, ahol hasznos és valós információkat osztunk meg veletek. Ha résztvennél ezen az eseményen, kérjük töltsd ki az alábbi űrlapot, hogy lássuk, hány személyre számíthatunk: https://docs.google.com/forms/d/1uM2201vMyI4jjG0qk-x1-Zq8HR0xmgMjp9RFgbOZbxo/edit?usp=drivesdk

Ilyés Norbi

 Tischler Hunor

Elekes AndreaEsemények

Az RMPSZ a Székely Mikó Kollégium 14 pedagógusát tüntetette ki

A tegnap, 2022. november 22-én az RMPSZ a Székely Mikó Kollégium 14 pedagógusát tüntetett ki.  Azok vehették át a könyvjutalmat és az oklevelet, akiknek a diákjai-az online oktatás alatt- országos és nemzetközi versenyeken jutalomban részesültek.

2022.november 23.