Székely Mikó Kollégium

Zirci labdarúgó Barátság Kupa - 2016-05-14


2016 máj.12-15 között a Székely Mikó Kollégium V-VIII osztályos fiú labdarugó csapata részt vett a Zircen megrendezett nemzetközi tornán, ahol  I. helyezést értek el, továbbá elhozták a legsportszerűbb csapatnak járó díjat és Máthis Mátyás István lett a legtechnikásabb játékos.

            Csapattagok: Benkő Zsolt , Gödri Mártis Huba, Kovács Koppány, Lukács Zoltán (V.C),                            Bende Bence (V.B), Deák Csanád (VI.A), Máthis Bence (VI.C),Máthis Mátyás István, Szabó Tas (VIII.A), Tankó Hunor (VIII.B), Bartók Lóránd, Téglás Béla (VIII.D) .

            Vezetőtanár: Kovács Tünde.

            Kísérőtanárok: Solymosi Annamária és Veres Enikő.

            A sport mellett részünk volt számos kultúrális programban is, mint pl.: a Zirci Apátság és könyvtárának, a Cseszneki vár meglátogatása és az ottani gyerekekkel együtt közös testnevelés óra Burján István testnevelő tanár vezetésével.

Kovács Tünde

Szólj hozzá elsőként a témához!

(A hozzászóláshoz jelentkezz be!)Események

József Álmos ny. tanár úr előadása a Székely Mikó Kollégium tablóiról

2021. december 6-án József Álmos , iskolánk egykori matematikantanára, helytörténész a Székely Mikó Kollégium tablóiról szóló tanulmányát mutatta be a végzős diákjaink számára. A gazdag képanyagot sok- sok érdekességgel egészítette ki. A résztvevők egy igazi történelmi időutazás részesei lehettek, gazdagodott a történelmi, helytörténeti és a művészettörténeti ismeretük, valamint megerősödött a mikós identitásuk is. Az előadás során betekintést nyerhettek a tablókról készülő album munkafolyamatába is.

2021.december 23.

Közérdekű információk

2021-2022-es Ballagás

A 2021-2022-es tanévben a XII. osztályok ballagása május 21.-én lesz.

2022.május 21.